SQUARE – 19 – 21. Mai 2014

Noen minner er så vonde at kroppen og bevisstheten frastøter seg dem og visker de vekk fra den bevisste hukommelsen. Vi har alle vår egne bagasje – en fortid. Men hvis minnene er fortrengt, vil de allikevel kunne farge ens samtid?

SQUARE skildrer seksten kvinner og deres historier. Eleonora skal på konferanse og datteren Minne må være med. På en flyplass møter de Simone som skal skifte kjønn. Sammen venter de kanskje forgjeves på en flyplass hvor alle fly er kansellert. Rundt dem og all bagasjen vasker rengjøringsbetjent Linda, som på tross av sine hvite og opphovnede hender, likevel ikke bruker hansker.

Søstrene Elly, Lilly, Sally og Molly sitter inne for drap. Sally er gravid med en fengselsbetjent, men hvem er egentlig Sallys mor – og hvor lurer faren?

Det holdes visning i et hus som lukter vondt. Nå som han i underetasjen er død, kan søstrene Eva, Lea, Sara og Mira endelig flytte. Endo og Spot er skuespillere i en film kjæresteparet Lucy og Ma lager om Simones bestemor som ble gravid i fengselet. Filmen er basert på en sann historie – men hva er egentlig sannheten?

SQUARE fletter seksten skjebner sammen til fire episoder i en kompleks virkelighet. Hvem er mor til hvem? Hvor er faren? Hva er virkelighet og hvem flykter fra den?


Rollebesetning:

Minne/Molly/Mira/Ma – Betty Cecilie Hildebrand Nilsen

Eleonora/Elly/Eva/Endo – Ann Elisabeth Knutsen

Linda/Lilly/Lea – Ellen Grini

Simone/Sally/Spot – Marthe Johansen Seljeseth

Sara/Lucy – Linn Luna Andersen

Instruktør: Marlene Lindtner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s